Throwdown

De kwalificatie ronde vind net als het finale evenement plaats in de box van CrossFit Zevenhuizen. De kwalificatie is een unieke ervaring op zich doordat je live en direct de kans krijgt om tegen andere deelnemers te strijden, niks is motiverender om het beste uit jezelf te halen. Daarbij is nieuw dat je kwalificatie bestaat uit drie WOD events strak in drie uur tijd! Er zullen kwalificatie ronden op drie verschillende dagen worden aangeboden namelijk 23,24 en 25 januari 2015. Bij je deelnemers registratie kun je selecteren op welke datum en welk dagdeel jij je kans wilt pakken om ten strijde te trekken. 

KOSTEN

Inschrijven + deelname: €25,00 (inclusief T-shirt). 

DIVISIES

Elite Mannen
Elite Vrouwen
Master Mannen (40+)
Master Vrouwen (40+)

SELECTIE FINALE DAG

Na afloop van de kwalificatie dagen wordt een totaal klassement opgemaakt over alle deelnemers categorieën. De eerste: 40 Elite mannen, 30  Elite vrouwen, 5 Master mannen, 5 master vrouwen worden toegelaten tot de volgende rondes op finale dag van ‘The Rotterdam Throwdown’ op 1 februari 2015.

AFMELDEN/RUILEN TICKET

Bij het afmelden kunnen wij het inschrijfgeld niet retourneren. Wel behoort het tot de mogelijkheid om je ticket over te dragen aan een andere zelf gevonden kandidaat, de organisatie ontvangt dan graag een bericht van de wijziging via het volgende emailadres: therotterdamthrowdown@gmail.com met de volgende gegevens van de nieuwe atleet: naam, geslacht, geboortedatum, t-shirt maat en e-mail adres. Tevens dien je er zelf zorg voor te dragen dat je ticket (met jou naam) bij deze persoon terecht komt en de verrekening onderling plaatsvind.Voor de organisatie neemt het verwerken van de wijzigingen extra tijd in beslag doordat er aanpassingen moeten worden gemaakt in het administratie en scoring systeem. Hiervoor brengen wij bij wijzigingen vanaf 16 december 5 euro administratie kosten in rekening. De nieuwe kandidaat krijgt na de wijziging apart bericht hoe deze aan de organisatie te voldoen.  

NIEUWSBRIEVEN ATLETEN

Nieuwsbrief 01

Nieuwsbrief 02

Nieuwsbrief 03

Deel deze pagina:

Volg ons:

START FINAL

WHAT TO EXPECT

 

POWERED BY:

 

VENDORS:   

                          

 

NIJVERHEIDSCENTRUM 4 | 2761JP ZEVENHUIZEN | INFO@CROSSFITZEVENHUIZEN.NL